Vrtlar Dubrovnik d.o.o.

Vrtlar Dubrovnik d.o.o.

Spoj tradicije i novih trendova

Planirate svoj dan iz snova ?

Planirate svoj dan iz snova ?

Važan dio toga svakako su cvjetne dekoracije,a Vrtlar vam nudi kvalitetu,šaroliku ponudu i stručnost. Dogovorite s našim aranžerkama sve što želite i prepustite sve u njihove vrijedne ruke, a vi budite bezbrižni do svog najljepšeg životnog trenutka.

Tradicija i kvaliteta

Tradicija i kvaliteta

bezbroj puta dokazana stručnost Vrtlara i u ovoj će prigodi opravdati vaše povjerenje ...

urednik

urednik

Četvrtak, 10 Prosinac 2020 08:16

LIFE CONTRA Ailanthus

Vrtlar d.o.o. kao partner započinje projekt vrijedan 19,4 milijuna kuna

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja potpisalo je ugovor sa Europskom komisijom za projekt „LIFE CONTRA Ailanthus“ kojim se planira uspostavljanje kontrole nad invazivnim stablom pajasen, a 60% iznosa je sufinancirano od Europske Unije.

Projekt se financira kroz Program LIFE, instrument Europske unije namijenjen financiranju aktivnosti na području zaštite okoliša, prirode i klime.

Pajasen (Ailanthus altissima (Mill.) Swingle) je stablo porijeklom iz istočne Azije, koje se od 18. stoljeća sadilo diljem svijeta za potrebe hortikulture, a danas se smatra jednom od najinvazivnijih biljnih vrsta u Europi, te je na našim prostorima poznatiji kao „orašina“ ( divlji orah ). Pajasen istiskuje zavičajnu vegetaciju i smanjuje bioraznolikost, štetnik je u poljoprivredi, izaziva alergiju kod ljudi, te uništava kulturnu baštinu i druge građevine svojim izuzetno jakim korijenovim sustavom. Vrsta se zbog negativnih utjecaja na bioraznolikost, gospodarstvo i zdravlje ljudi nalazi i na popisu invazivnih stranih vrsta koje izazivaju zabrinutost u Europskoj Uniji. U Hrvatskoj je pajasen široko rasprostranjen, ali posebno ugrožava zaštićena staništa i vrste u Mediteranskoj regiji.

Projektom je planirano uspostavljanje kontrole nad invazivnim stablom pajasen u mediteranskoj regiji Hrvatske: u dva područja ekološke mreže Republike Hrvatske (Šire područje NP Krka i dio Pelješca) te u gradovima sa povijesnom jezgrom (Ston, Mali Ston i Dubrovnik).

Projekt će provoditi Zavod za zaštitu okoliša i prirode Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, a predviđeno trajanje projektnih aktivnosti je četiri i pol godine.
Odabirom Vrtlara d.o.o. kao partnera u navedenom projektu, ukazano je povjerenje našem gradskom poduzeću koje ima više od 6 desetljeća iskustva
Zajedno s Vrtlarom d.o.o. partneri na projektu su Nacionalni Park Krka, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-Neretvanske županije.

Glavni očekivani rezultati spomenutog projekta su poboljšanje statusa očuvanja Natura 2000 stanišnih tipova, očuvanje kulturne baštine, sprječavanje daljnjeg širenja invazivne strane vrste, i razvoj nacionalnog protokola.

Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 13:34

Svi sveti

U Vrtlaru velik izbor cvjetnih aranžmana, ali I dulje radno vrijeme.

Vrtlar je I ove godine svojim sugrađanima povodom nadolazećeg blagdana Svih svetih pripremio velik izbor cvijeća, cvjetnih aranžmana, lončanica, košarica I lampiona po povoljnim cijenama.
U ponudi su raznovrsni gotovi aranžmani, a postoji mogućnost izrade aranžmana po želji.


Ove godine posebno je naglašena prodaja i ponuda u rasadniku u Zatonu. Cjelokupna prodaja se odvija na otvorenom, gdje je I cijela ponuda izložena. Svim kupcima je dostupan parking te je radno vrijeme produženo.

Ovako će se raditi:

 

Kućica na Pilama i Boninovo: od srijede (28.10) do subote (31.10) 7 - 18 h te nedjelja (1.11.) 7 - 17 h

Rasasadnik: od četvrtka (29.10) do subote (31.10) 7 - 16 te nedjelja (1.11) 7 - 12 h.


Za sve vise informacija nazovite besplatni broj 0800 370 370 

Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 09:21

Naša prodajna mjesta su otvorena

Sva naša prodajna mjesta su ponovo otvorena, uključujući i kućicu na Pilama koja je zbog građevisnkih radova na Pilama bila zatvorena.

Za radno vrijeme rasadnika, Boninova te kućice pratite sve naše službene stranice. Pronađite nas na Facebook-u i Instagramu.

 

Za sve narudžbe i dodatna pitanja nazovite besplatan broj 0800 370 370!

 

Vidimo se.

 

 

 

Četvrtak, 14 Svibanj 2020 13:25

Kućica na Pilama

OBAVIJEST:

 

Naša kućica na Pilama je trenutno zatvorena, zbog izvođenje građevinskih radova. 

O početku rada te radnom vremenu spomenutog prodajnog mjesta, pratite naše službene stranice.

 

Vidimo se uskoro! 

Četvrtak, 14 Svibanj 2020 13:15

Prodaja sadnica povrća, agruma i cvijeća

U našem rasadniku u Zatonu nudimo širok izbor cvijeća, povrća, agruma i začinskog bilja.

Od ponedjeljka  06.04 sve ovo i još mnoštvo toga je ponovo Vama dostupno.

Zbog novonastale situacije i prema preporukama stožera za civilnu zaštitu, prodaju provodimo prema dolje navedenim uputama:

  • - Narudžbu vršite isključivo telefonski ili mailom u vremenu od 08:00 do 12:00.

 ( Tel: 0800 370 370 odabirom tajništva ili rasadnika, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

  • - Pričekajte potvrdu narudžbe. Dobit ćete ju onim komunikacijskim kanalom kojim ste narudžbu i izvršili. Bez potvrde NE MOŽETE izvršiti kupnju.
  • - Uz potvrdu ćete dobit informaciju o mjestu, danu i vremenu preuzimanja te iznos računa, kojeg možete podmirit karticom ili gotovinom na potvrđenom mjestu preuzimanja. ( Ako plaćate gotovinom molimo Vas da pripremite točan iznos.)
  • - Plaćanje je moguće i putem Internet bankarstva, uz obveznu najavu prilikom narudžbe.
  • - Za sva dodatna pitanja vezano uz ponudu i proces naručivanja stojimo na raspolaganju.

NUDIMO SADNICE 4,00kn/kom :

pomadora ( pankera,bob cat,grounet,carmelo )            

paprika ( piruet-duga, blondy-okrugla)

balančana, tikvica, krastavaca, te začinskog bilja ( kopar, selen, petrusin )

pomadora gigaval – 7,00kn/kom

Uz sadnice povrća nudimo i viseće cvjetne košare, pelargonije,hortenzije, agrume ( limuni i naranče ), masline oblice, lavandu, ružmarin, koralje,ruže te ruže stablašice.

 

Ovaj tjedan je završio projekt "Budi mali vrtlar i ukrasi svoj grad". Dječica it DV Gruž,Ciciban te Pile 1 i 2 su imali priliku vidjeti i naučiti djelatnosti naše tvrtke.

U parku Luja Šoletića su mališani iz DV Gruž naučili kako se sadi cvijeće, njegovo održavanje i pravilno ponašanje u parku. Također su se i sami iskušali u aktivnostima koji naši djelatnici vrijedno obavljaju svakodnevno. Ugostili smo DV Ciciban u radionici te prikazali kako se izrađuje buket,što je sve mladencima potrebno na vjenčanju i naučili razne vrste rezanog cvijeća. Naravno, ruža je svima bila poznata i najljepša.

Zadnji dan projekta smo se našli sa DV Pile1 i Pile2 na našoj kućici cvijeća na Pilama. Upoznali smo mališane sa asortimanom,koja se biljka drži vani a koja unutra te kako održavati cvijeće. Upijali su svaku riječ i imali puno znatiželjnih pitanja.

Za kraj našeg druženja sa dječicom, svaki vrtić je na poklon dobio grastu s cvijećem i zahvalnicu što su sudjelovali u projektu "Budi mali vrtlar i ukrasi svoj Grad".

Četvrtak, 16 Ožujak 2017 14:52

Proljeće u našem rasadniku

Dragi sadašnji i budući kupci, želimo Vas obavijestiti da je naš rasadnik u Zatonu procvjetao u pravom smislu te riječi.

Pronađite bilje iz široke ponude rasadnika prema Vašim željama te se ujedno savjetujte i educirajte o pravilnoj njezi odabrane sadnice/biljke. Ukoliko niste u mogućnosti poviriti u rasadnik, i na to smo mislili.

Slobodno nazovite 0800 370 370, naručite što Vam treba, a mi ćemo Vam BESPLATNO dostaviti bilje na neko od naših prodajnih lokacija u gradu. Kućica na Pilama, cvjećara na Boninovu ili Radionica u Kongu (Điva Natali 7) :) Vidimo se!

Petak, 10 Veljača 2017 12:42

Cvjetno Valentinovo

Dan zaljubljenih se bliži, a mi smo Vam i ove godine pripremili široku ponudu poklona za Valentinovo.

Na našim prodajnim mjestima možete kupiti bukete od svježeg cvijeća i po cijenama koja Vama odgovara! Također možete naručiti popularni "FLOWER BOX" tj cvijeće u ukrasnoj kutiji i time osigurati osmijeh voljene osobe.

Vaše poklone možete naručiti telefonom na broj 0800 370 370 ili na našim prodajnim mjestima, a dostava na području grada Dubrovnika je BESPLATNA. Vidimo se! Vaš #vrtlar

Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 08:44

AKCIJA

Dragi naši! Od danas 05.12 kreće akcija popularnih Božićnih zvijezda. Možete ih pronaći na Boninovu, kućici na Pilama te u glavnoj cvjećarnici u ulici Điva Natali 7.

Uz božićno drvce, božićna zvijezda je gotovo neizostavan blagdanski ukras u našim domovima. Svojim prepoznatljivim crvenim listovima pridodaje posebni blagdanski ugođaj.

Vidimo se!

Stranica 1 od 2

Vijesti

Kontakt

Vrtlar d.o.o. za javno zelenilo i hortikulturu
Besplatni telefon: 0800 370 370,
Fax: 020/421-235

vrtlar@vrtlar-dubrovnik.hr

 


Politika Privatnosti

Pravo Na Pristup Informacijama

Donacije

Natječaji

ISO 9001

Boninovo: pon 07:00-14:00,uto-sub 07:00-18:00,ned 07:00-12:00
Tel: 020 424 182

Kućica na Pilama
:pon-pet 08:00-18:00,sub 09:00-15:00,ned. 09:00-14:00

Rasadnik Zaton
: pon-pet 07:00-15:00,sub 07:00-12:00
Tel: 020 891 379

Cvjećarnica
: pon-pet 07:00-15:00,sub 07:00-12:00
Tel: 020 421 235

Besplatni telefon:0800 370-370